Ravnedans

For syvende året på rad arrangeres «Ravnedans», Sør-Norges første og største festival for samtidsdans. Festivalen foregår 9.-14. juli i Kristiansand på Aladdin Scene, Kristiansand Kunsthall, Biscenen på Kristiansand Teater, Kvadraturen Skolesenter og i Ravnedalen.

Ravnedans tilbyr en variasjon av dans og fysisk teater, forestillinger, workshops og andre sosiale sammenkomster for alle, med både nasjonale og internasjonale dansere.

I denne sammenheng tilbyr startklinikkens fysioterapeuter muligheten for vurdering/behandling til spesialpris for alle deltakere i Ravnedans. Som alltid tilbyr vi rask behandling på ettermiddag/kveld og helg, men til festivalpris 300 kr for 30 minutter i stedet for 400 kr.

Så hvis du trenger en vurdering før dansen begynner eller når uhellet har vært ute er det bare å finne en time som passer i vår ONLINE-BOOKING.

Observér at tilbudet kun gjelder for deltakere på ravnedans fra lørdag 9. juli til torsdag 14. juli. Ta med en bekreftelse på at du er deltaker i festivalen når du kommer til behandling.

For mer informasjon om Ravnedans besøk www.ravnedans.com