Forsikringskunder

Våre fysioterapeuter har avtale med flere forsikringsselskaper, slik at alle som har helseforsikring hos disse kan få god og rask hjelp som dekkes av forsikringen. Alle forsikringsselskap har sine rutiner når det gjelder vurdering av saker, men felles for alle er at du må ha en godkjent sak FØR behandling hos fysioterapeut begynner. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut mer.

Veldig mange som driver idrett har forsikring via idrettens helsesenter (skadetelefonen). Begge våre fysioterapeuter er godkjente behandlere i deres kvalitetssikrede behandlernettverk og behandling hos oss dekkes således så langt en har en godkjent sak hos dem. Følg linken for en kort introduksjon til idrettens helsesenter

Så fort du har en godkjent sak, kan du bestille time hos fysioterapeut på vanlig måte i vår online-booking. Hvis ditt forsikringsselskap sender deg informasjon som skal videreføres til oss er det bra om du tar det med til første konsultasjon eller sender det i forveien. Vi ordner alt i forhold til registrering av timer og fakturering direkte med forsikringsselskapet, slik at du kan fokusere på din rehabilitering.

Ta gjerne kontakt med vår fysioterapeut Anders M. M. Östling ved spørsmål.

 

Vi har per i dag avtale med følgende forsikringsselskaper:

alle forsikringssellskap62